Vastuuvapauslauseke

Tämä on Azanta A/S:n tytäryhtiön Azanta Danmark A/S:n (Tanskan kaupparekisterin CVR-nro 28108915) sivusto, (yhdessä ja erikseen “Azanta”).

Sivuston tarkoitus on antaa yleistä tietoa REPADINA® plus ‑valmisteesta. Sivusto on tarkoitettu lähinnä emättimen kuivuuteen liittyvistä tiedoista kiinnostuneille yksityishenkilöille.
Sivuston käyttö tapahtuu omalla vastuulla. Azanta ei ole vastuussa sivuston käytöstä tai sivuston käyttökatkoksista mahdollisesti aiheutuvista vammoista tai vahingoista.

Azanta pyrkii pitämään sivuston sisällön ajan tasalla, mutta ei voi taata, että sisältö on ajan tasalla tai virheetöntä. Mitään sivustolla esitettyjä tietoja ei pidä ymmärtää eikä tulkita ohjeiksi tai suosituksiksi. REPADINA® plus ‑valmistetta pitää aina käyttää pakkausselosteen tai lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Sivustolla on linkkejä REPADINA® plus ‑valmisteen jälleenmyyjien sivustoille. Azanta ei ole näiden jälleenmyyjien edustaja eikä millään tavoin sidoksissa niihin eikä Azanta voi vaikuttaa jälleenmyyjien sivustojen sisältöön. Azanta ei ole vastuussa näillä sivustoilla olevista tiedoista eikä sitä voi pitää kyseisten tietojen suhteen millään tavoin vastuullisena.