Hyaluronihappo – elimistön rakennuspalikka

Hyaluronihappoa muodostuu elimistössä ja sitä löytyy kaikkien ihmisten kudoksista ja ruumiin nesteistä. Sitä löytyy muun muassa silmistämme, nivelistä, virtsarakosta ja emättimen limakalvolta. Emättimen limakalvon hyaluronihappo on välttämätön limakalvon normaalille toiminnalle.

Jos estrogeenin tuotanto on puutteellista (tämä johtuu yleensä vaihdevuosista, mutta sitä esiintyy myös rintasyövän tai gynekologisen syövän hoidon jälkeen), emättimen hyaluronihapon määrä vähenee. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta kutinan, polttelun ja ärsytyksen muodossa sekä kipua yhdynnän aikana. REPADINA® plus -valmisteen sisältämä hyaluronihappo torjuu näitä usein hyvin epämiellyttäviä oireita korvaamalla menetetyt “rakennuspalikat” uusilla.

Hyaluronihapon tehtävänä on ylläpitää kosteutta emättimen limakalvolla ja siten säilyttää emättimen elastisuus ja vastustuskyky.

Hyaluronihappo on yksi tunnetuimmista kosteuden sitojista ja se auttaa myös parantamaan emättimen happamuutta, mikä vähentää hiiva- ja bakteeri-infektioiden riskiä.

Lyhyesti sanottuna:
  • Hyaluronihappo emättimen limakalvolla on välttämätön limakalvon normaalille toiminnalle.
  • Hyaluronihappo on yksi tunnetuimmista kosteutta sitovista aineista.
REPADINA® sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa hyvinvointiinsa ja intiimielämäänsä positiivisesti.