Hyaluronihappo – kehon oma rakennusaine

Hyaluronihapon tehtävä on ylläpitää kosteutta emättimen limakalvossa ja siten säilyttää limakalvon joustavuus ja vastustuskyky. Hyaluronihappo on yksi parhaiten kosteutta sitovista aineista. Se parantaa myös emättimen happamuusastetta ja vähentää tällä tavalla sieni-ja bakteeri-infektioiden vaaraa.

Normaalisti elimistö tuottaa itse hyaluronihappoa, jota esiintyy mm. kudoksissa ja kehon nesteissä. Sitä on niin silmissä, nivelissä, virtsarakossa kuin emättimen limakalvossakin. Hyaluronihappo on välttämätön aine emättimen limakalvon normaalille toiminnalle funktion.

Estrogeenin tuotannon puute, mikä mm. johtuu vaihdevuosista tai rintojen tai intiimialueen syöpähoidoista, vähentää hyaluronihapon määrää emättimessä. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta, kuten kutinaa, kirvelyä, ärsytystä ja / tai yhdyntäkipuja. Repadina® plus poistaa nämä usein hyvin stressaavat vaivat lisäämällä uutta “rakennusainetta” menetetyn tilalle.

Hyaluronihappopitoisilla valmisteilla ei ole tunnettuja haittavaikutuksia. Repadina® plussan sisältämä hyaluronihappo on valmistettu laboratoriossa. Se ei siis ole eläinperäistä. Tämä vähentää entisestään haittavaikutuksien mahdollisuutta.

Lyhyesti:
  • Hyaluronihappo on välttämätön aine emättimen limakalvon normaalille toiminnalle.
  • Hyaluronihappo on yksi parhaiten kosteutta sitovista aineista.
  • Hyaluronihappopitoisilla valmisteilla ei ole tunnettuja haittavaikutuksia.
Repadina® plus on ainutlaatuinen tuote, joka luonnollisella ja tehokkaalla tavalla auttaa parantumaan emättimen kuivuudesta