Vaihdevuodet

Useimmat naiset saavuttavat vaihdevuodet 45-55 vuoden iässä. Joillekin vaihdevuodet tulevat aikaisemmin, toisille myöhemmin. Yhteistä kaikille on estrogeenitason hidas laskeminen.

Vaihdevuodet ei ole sairaus, vaan vaihe elämässä. Elimistö läpikäy useita muutoksia, aivan kuten murrosiässä.

Kuukautisten loppuessa hormonitoiminta kokee monia muutoksia. Tällöin useat naiset kokevat fyysistä ja henkistä epätasapainoa. Viimeisten kuukautisten lähestyessä estrogeenitaso laskee huomattavasti. Tällöin moni nainen kokee emätintulehduksia ja limakalvojen kuivuutta.

Monille naisille tarjotaan hormonikorvaushoitoa vähentämään vaihdevuosien aiheuttamia vaivoja. Kaikki naiset eivät kuitenkaan halua hormonipitoista hoitoa. Vaihtoehtona hormonikorvaushoidolle löytyy liukuvoiteita, geelejä ja vaahtoja, jotka antavat lyhytaikaista helpotusta emättimen kuivuuteen. Repadina plus on hyvä vaihtoehto hormonikorvaushoidolle. Se auttaa poistamaan limakalvojen kuivuuden ilman keinotekoisia lisäaineita ja sillä on myönteinen vaikutus emättimen pH-arvoon, jolloin se myös vähentää emättimen tulehdusten määrää.

Vaihdevuodet on vaihe elämässä, jonka kaikki naiset läpikäyvät. Vaikka et ole enää hedelmällinen, seksielämäsi ei tarvitse loppua, eikä sinun tarvitse kärsiä epämukavista tuntemuksista intiimialueella. Repadina plus auttaa sinua kohtaamaan vaihdevuodet luonnollisesti ja turvallisesti.

Lyhyesti:
  • Hormonaaliset muutokset vaihdevuosien aikana voivat aiheuttaa emättimen kuivuutta.
  • Repadina plus ei sisällä hormoneja, parabeeneja eikä hajusteita.
  • Repadina plus on luonnollinen valinta henkilölle, joka ei halua käyttää hormonipitoisia valmisteita kuivuuden hoitoon.
Repadina plus on ainutlaatuinen tuote, joka luonnollisella ja tehokkaalla tavalla auttaa parantumaan emättimen kuivuudesta