Vaihdevuodet

Useimmilla naisilla vaihdevuodet alkavat 45–55 vuoden iässä. Joillakin vaihdevuodet alkavat aikaisemmin ja toisilla myöhemmin. Kaikille on kuitenkin yhteistä, että estrogeenin tuotanto vähenee hitaasti.

On tärkeää muistaa, että vaihdevuodet eivät ole sairaus vaan elämänvaihe. Keho käy läpi monia muutoksia samalla tavalla kuin murrosiässä.

Ennen kuin kuukautiset loppuvat kokonaan (mikä voi kestää 6 kuukaudesta 10 vuoteen!) hormonit vaihtelevat merkittävästi. Tämä saa monet naiset tuntemaan fyysistä ja henkistä epätasapainoa. Tätä ajanjaksoa kutsutaan perimenopaussiksi. Kun vaihdevuodet ja viimeinen kuukautiskierto lähestyvät, estrogeenitaso laskee voimakkaasti.

Estrogeenivaje johtaa helposti infektioihin ja emättimen kuivuuteen, mikä voi vähentää seksihaluja.

Siksi monille naisille tarjotaan tässä elämänvaiheessa hormonikorvaushoitoa. Monilla naisilla voi olla useita syitä olla valitsematta hormonikorvaushoitoa: muun muassa pelko lisääntyneestä syöpäriskistä.

Vaihtoehtoja hormonihoidolle ovat liukuvoiteet, geelit tai vaahto, jotka voivat tarjota tilapäistä helpotusta. REPADINA® plus on hyvä vaihtoehto hormonihoidolle. Se toimii uudistamalla limakalvoja ja sillä on positiivinen vaikutus emättimen pH-arvoon, mikä ehkäisee infektioita.

Vaihdevuodet ovat elämänvaihe, jonka kaikki naiset käyvät läpi. Vaikka et enää olisikaan hedelmällinen, sinun ei tarvitse lopettaa seksielämääsi tai kokea epämukavuutta alapäässäsi. REPADINA® plus -valmisteen avulla voit turvallisesti kohdata vaihdevuodet.

Lyhyesti sanottuna:
  • Vaihdevuosien ja matalien estrogeenitasojen aiheuttamat hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa emättimen kuivuutta.
  • REPADINA® plus on hormoniton ja parabeeniton tuote.
  • REPADINA® plus on suositeltu vaihtoehto hormoneille emättimen kuivuuden hoidossa.
REPADINA® sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa hyvinvointiinsa ja intiimielämäänsä positiivisesti.