Syövän hoidossa

Kiitos parantuneiden hoitojen, yhä useammat naiset selviävät syövästä. Eläminen taudin kanssa on kuitenkin vaikeaa, eikä sinun pitäisi tarvita huolehtia mistään muusta kuin paranemisesta.

Rintasyövän hoito on usein leikkaus, jossa poistetaan rinta osittain tai kokonaan. Lisäksi annetaan sädehoitoa, kemoterapiaa ja anti-hormonihoitoa.

Kemoterapia vaikuttaa tuhoamalla syöpäsoluja tai estävät niitä kasvamasta. Monet naiset kokevat hoidossa kuumia aaltoja, mielialan vaihteluita ja emättimen kuivuutta.

Myös sädehoito tappaa syöpäsoluja. Joillekin naisille sädehoito aiheuttaa hormonituotannon vähenemistä, josta usein seuraa emättimen kuivuutta.

Naisia, joille annetaan anti-hormonihoitoa, suositellaan välttämään hormoneja sisältäviä valmisteita, koska se saattaa lisätä taudin uusiutumisen riskiä. Koska näissä tapauksissa naisilla on hyvin alhainen estrogeenitaso, seurauksena on usein emättimen kuivuus.

Jos munasarjat poistetaan hoidon aikana, poistetaan myös naisen oma kyky tuottaa estrogeenia. Sekä kemoterapia että sädehoito voivat estää naishormonin muodostumista.

Syövän hoidossa on usein suositeltavaa olla käyttämättä lääkkeitä, jotka sisältävät hormoneja tai aineita, jotka vaikuttavat hormonituotantoon. Repadina plus on hormonivapaa valmiste, eikä se sisällä aineita, joilla on vaikutusta hormonituotantoon.

Lyhyesti:
  • Useista syistä syöpää sairastavat ja sairastaneet opastetaan käyttämään hormonivapaita valmisteita emättimen kuivuuden hoitoon.
  • Repadina plus on hormoni- ja parabeenivapaa valmiste.
  • Repadina plus on hyvä valinta naiselle, joka haluaa hormonivapaan valmisteen emättimen kuivuuden hoitoon.
Repadina plus on ainutlaatuinen tuote, joka luonnollisella ja tehokkaalla tavalla auttaa parantumaan emättimen kuivuudesta