Lääkkeiden sivuvaikutukset

E-pillerit
Käyttäessäsi e-pillereitä lisäät elimistöösi ylimääräisiä hormoneja.

Naissukupuolihormoni estrogeenilla on tärkeä vaikutus emättimen limakalvon hyvinvoinnille – ja siten myös emättimen kosteudelle. Käytettäessä e-pillereitä, elimistöön tulee ylimääräistä hormonia. Tämä epätasapaino voi joillakin naisille aiheuttaa emättimen kuivuutta, joka voi tuntua ärsyttävältä ja aiheuttaa mm. yhdyntäkipuja.

Jotkut naiset käyttävät liukuvoidetta kuivuusongelmaan. Toiset kokevat liukuvoiteet epämiellyttävinä ja turhauttavina. Repadina plus on tehokas ja pitkävaikutteinen apu emättimen kuivuuteen.

Masennuslääkkeet
Masennuslääkkeet voivat joillekin potilaille aiheuttaa haittavaikutuksena emättimen kuivuutta.

Kuivuus heikentää elämänlaatua ja siksi oireita kannattaa pyrkiä lievittämään mahdollisimman tehokkaasti. Repadina plus on luonnollinen apu emättimen kuivuuteen, eikä se sisällä hormoneja, parabeeneja eikä hajusteita.

Muut lääkeaineet
Monet lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksena emättimen kuivuutta. Voit kokea kuivuuden arkuutena, ärsytyksenä, kirvelynä tai kutinana. Repadina plus on luonnollinen apu emättimen kuivuuteen eikä sinun tarvitse tuntea käyttäväsi jälleen yhtä lääkettä lisää. Repadina plus sisältää hyaluronihappoa, jota elimistömme normaalisti tuottaa itse. Tietyissä tilanteissa elimistön hyaluronihapon tuotanto voi kuitenkin vähentyä tai jopa loppua kokonaan. Tällöin Repadina plus voi auttaa sinua.

Lyhyesti:
  • Monilla pitkään käytettävillä lääkkeillä voi olla haittavaikutuksena emättimen limakalvojen kuivumista.
  • Repadina plus ei sisällä hormoneja, parabeeneja eikä hajusteita.
  • Repadina plus on luonnollinen valinta henkilölle, joka ei halua käyttää hormonipitoisia valmisteita kuivuuden hoitoon.
Repadina plus on ainutlaatuinen tuote, joka luonnollisella ja tehokkaalla tavalla auttaa parantumaan emättimen kuivuudesta