Krooniset sairaudet

Sjögrenin syndrooma
Sjögrenin syndrooma vaikuttaa ensisijaisesti rauhasiin, jotka erittävät eritteitä kehon limakalvoille. Voisi sanoa, että Sjögrenin syndrooma on “kihti rauhasissa”. Alentunut rauhasten toiminta huomataan yleensä jalkojen ja silmien kuivuessa. Muita ongelmia voi olla kuiva iho ja emättimen kuivuus.

Valkojäkälä
Valkojäkälä on krooninen autoimmuunisairaus, joka voi ilmetä milloin tahansa elämän aikana. Sitä voi esiintyä missä tahansa iholla ja limakalvoilla ja usein sitä esiintyy myös ulkoisissa sukuelimissä. Taudin syy on tuntematon.

Oireita on useita ja niitä esiintyy vaihtelevasti. Ne voivat vaivata useamman viikon, jonka jälkeen voi olla kausi ilman pahempia oireita.

Yleisimpiä oireita ovat kipu, epämukavuus, kutina, kirvely ja kuivuuden tunne, ikään kuin aluetta “olisi hiottu hiekkapaperilla.” Emätinaukkoa ympäröivä iho voi tuntua niin aralta, että yhdyntä on kivulias tai jopa mahdoton. Asiantuntijalääkäri tekee diagnoosin tutkittuaan otetun koepalan.

Repadina plus antaa pitkävaikutteisen avun emättimen kuivuuteen vahvistamalla limakalvoa. Repadina plus ei sisällä hormoneja, parabeeneja eikä hajusteita.

Lyhyesti:
  • Monissa autoimmuunisairauksissa emättimen kuivuus ei johdu elimistön hormonitasosta vaan muista syistä.
  • Repadina plus ei sisällä hormoneja, parabeeneja eikä hajusteita.
  • Repadina plus on hyvä valinta, jos emättimen kuivuus johtuu autoimmuunisairaudesta.
Repadina plus on ainutlaatuinen tuote, joka luonnollisella ja tehokkaalla tavalla auttaa parantumaan emättimen kuivuudesta